Om Oss

Två nyblivna pappor rullade barnvagnar och diskuterade vad de brukade äta till lunch på jobbet innan de blev föräldralediga. Ena pappan, som oftast äter ute, undrade varför det ska vara så svårt att äta vällagad mat på lunchen? Det är lätt att det blir något onyttigt när man har bråttom. Den andra pappan, som ofta hade med sig matlåda, var trött på att laga och äta samma mat som kvällen innan. När man glömt att ta med sig matlåda till jobbet så kommer ofta frågan: Vad ska vi äta idag och vem hämtar? De började diskutera om det verkligen är ekonomiskt försvarbart att äta lunch ute varje dag.....

Känner du igen dig?

Det var här någonstans som idén till Lunchboxen föddes. Tänk om det kunde finnas en innovativ premiumtjänst för leveranser av näringsrika och goda lunchrätter som mättar - till rimliga priser. Priser så bra att det inte längre är värt att ta med egen matlåda, än mindre åka iväg för att köpa lunch ute.

Papporna beslöt sig för att förverkliga idén och tog fram ett koncept där varje Lunchbox tillagas och paketeras av lokala och KRAV-märkta restaurangkök och sedan levereras dagsfärsk och varm direkt till din arbetsplats.